Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков бе доволен от представянето на неговия

...
Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков бе доволен от представянето на неговия
Коментари Харесай

Киселичков: Не ни достигна класичка

Наставникът на Спартак (Варна) Тодор Киселичков бе удовлетворен от представянето на неговия отбор при равенството 2:2 при гостуването на Славия. Специалистът е на мнение, че малко повече класа не е достигнала на “соколите ” да запазят преднината си.

“Не ни доближи малко повече класичка и малко повече рутина. Повеждахме на два пъти, само че не успяхме да задръжим преднината. Борихме се много, тичахме много, нямаше да е незасужено, в случай че бяхме спечелили, само че завършихме еднакъв. Завъртяха се много хора на разнообразни позиции, само че се притеснявах повече от статичните положения. Мисля, че момчетата се оправиха добре. Ние сме тим и който се наложи да размени различен, се оправя. Мисля, че през днешния ден имахме обстановки, които не развихме, както ми се искаше. Това са обстановки, за които работим.

“Денис Баланюк означи два гола, в предните мачове нямаше късмет да вкара. Радвам се за него, само че и за целия тим. В случая той е нашият нападател в този мач и съумя да материализира напъните ни. Левски е доста мощен тим и се надявам да стане празник във Варна. Надявам се нашият тим да се показа добре ”, сподели Киселичков.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР